Raisa Enachi, deputat AUR: Odată cu alegerile parlamentare de la Chișinău, e rândul românilor din Republica Moldova să se trezească

Distribuiți acest articol!

Odată cu alegerile parlamentare de la Chișinău, e rândul românilor din Republica Moldova să se trezească, a declarat basarabeanca Raisa Enachi, deputat AUR în Legislativul de la București. România s-au trezit și a ales la alegerile din 6 decembrie un partid nou, alcătuit din patrioți și profesioniști, dând astfel o palmă vechii clase politice din România, iar acum a venit rândul românilor din stânga Prutului să facă același lucru.

Alianța pentru Unirea Românilor a trecut Prutul și a reușit ca într-un timp foarte scurt să coalizeze forțele unioniste. AUR Moldova participă la alegerile parlamentare din 11 iulie și, potrivit analiștilor politici, are șanse foarte mari să intre în Parlamentul de la Chișinău cu un scor foarte bun.

Deputata AUR Raisa Enachi, originară din Republica Moldova, a declarat, în acest context, că pentru toți patrioții unioniști va începe o nouă misiune: aceea de a aduce Basarabia acasă. „Moldoveni, deci români!”, subliniază ea.

AUR a trecut Prutul. Mă întorc acasă să-mi fac datoria față de neam, față de români. Moldoveni, deci români! Români sunt și în Iași, Chișinău, București sau Bălți, români sunt și la Comrat, Bender, Tiraspol sau în Covasna și Harghita. Românii s-au trezit. Începem o nouă misiune patriotică, un popor un singur stat”, a declarat Raisa Enachi într-un filmuleț de prezentare postat pe pagina sa de Facebook.