Reacția PD, după ce singurul consilier municipal a părăsit partidul: „Probabil are niște supărări, am speranța că îi vor trece”

Distribuiți acest articol!

„Probabil are niște supărări, mie îmi foarte rău de domnul Nedelea, dar am speranța că îi vor trece aceste supărări și va reveni înapoi. Cel mai probabil sunt legate de echipa partidului municipală din Chișinău, parte componentă a căruia a fost domnul Nedelea în calitate de președinte a organizației teritoriale Buiucani, pentru că se duc discuții. Săptămâna viitoare cel mai probabil vom avea conferința municipală unde va fi ales președintele organizației municipale din Chișinău. A fost un membru foarte devotat, sper să trecem peste această supărare și să ne revedem în echipă ”, a declarat Filip.
Consilierul municipal Veaceslav Nedelea părăsește rândurile Partidului Democrat. Într-o postare pe facebook, ex-deputatul susține că pleacă din motive „care au la bază dezacordul său cu politica conducerii de promovare în funcții politice” și speră că cei din Echipa PDM, Buiucani, îi vor înțelege decizia. Conducerea PDM deocamdată nu a venit cu o reacție la anunțul făcut de Nedelea.

 » citești întreg articolul la sursă