Reprezentanții CEC susțin că președintele are interese și acuză nefondat. Face campanie electorală pentru un partid politic

Distribuiți acest articol!

Președintele republicii Moldova este acuzată că ar face campanie electorală și agitație politică pentru un anumit partid politic, motiv pentru care atacă CEC cu privire la decizia ce privește numărul de secții de votare din diaspora.

Maxim Lebedinschi susține că Maia Sandu acuză pe nedrept membrii CEC și că ea știe foarte bine că reglementările legale sunt clare și acolo se spune despre cum se poate face o secție de votare sau nu, iar că actele legale nu se mai pot modifica acum deoarece nu există un parlament:

“După am văzut că deja suntem catalogați și etichetați în tot felul chiar și de Președintele țării.Astfel, comunic că CEC nu adoptă Hotarîri sa fie pe placul cuiva, sau Hotarîri populiste.P. S. Stimați politicieni, nu fiți fățarnici și nu atacați și nu amenințați membrii CEC pentru își fac lucrul și asta nu corespunde intereselor voastre subiective. Acțiunile care sunt în desfășurare nunsunt nimic altceva decât presiune în privința membrilor CEC și intervenite inadmisibilă în activitatea acestora” a scris Maxim Lebedinschi pe propria pagină de socializare.