Rusia închide din nou ușa lui Dodon: nu se produce nici un vaccin la Chișinău

Distribuiți acest articol!

Igor Dodon se agață cu disperare de electoratul care migrează ușor dar repede către partidul politic condus de către Renato USATÂI. În disperare de cauză minte cât îl ține minte, în condițiile în care ambasada Federației Ruse la Chișinău nici nu se mai obosește să îi răspundă.

Supărarea este mare deoarere cu rușii nu te joci: când spunea Dodon că el este la muntele sfânt, în realitate se vedea cu Plahotniuc. Dar acesta nu este deloc iubit de către ruși, care i-au deschis mai multe dosare penale.

Din 2019 Igor Dodon are ușa închisă la Moscova, adică poate doar să viziteze ca orice alt cetățean al planetei, dar nu poate avea întrevederi cu Vladimir Putin. De țarul de la Kremlin nu îți bați joc când ești președintele unei republicii așa de mic.

Tocmai de aceea Federația Rusă nu binevoiește să producă nici un vaccin în Republica Moldova, acestea sunt doar vorbe ale lui Igor Dodon. Nu doar că nu există tehnologia necesară, dar secretul producției este bine păstrat deoarece vaccinul ajunge să coste miliarde de euro, când vorbim de cantități mari.