Șalaru: Unioniștii să stea în afara Parlamentului! PUN de ce mai candidează?

Distribuiți acest articol!

Anatol Șălaru vrea ca unioniștii să nu intre în Parlament deși partidul său fantomă PUN candidează doar pentru a face niște jocuri murdare la adresa unor competitori electorali. Strategia PUN este de a distruge orice acțiune și voce care are ca proiect Unirea cu România și intrarea în Uniunea Europeană.

Urmărim siderați cum doi lideri PUN spun în presă două lucruri diametral opuse. Toate aceste lucruri fac deliciul propagandei ruse cu ajutorul liderilor PUN, care distrug orice viziune pro-România, pro-Europa și pro-NATO în Republica Moldova. Oare ce îi mână în acest joc murdar?

La 17 mai, ex-PL-istul V. Șalaru recunoaște franc că PUN-ul nu planifică să intre în Parlament: „Decât să ai trei deputați în Parlament care să te erodeze, unioniștii mai bine să stea în afara Parlamentului”. La 19 mai, ex-ministrul PL, O. Țîcu spune: „Parlamentul viitor are o singură misiune, reunirea cu România”.

Încercăm să pătrundem în logica foștilor liberali, cum vor ei să voteze unirea în Parlament, dacă planifică să nu intre în Parlament.

Constatăm că, în ciuda apelurilor repetate ale AUR la unificarea polului unionist, liderii PUN continuă să murdărească unicul partid cu adevărat patriotic din spațiul românesc. Cine a urmărit interviurile oferite de liderii AUR și Țîcu la Europalibera, s-a putut convinge cine are o strategie clară și cine, se pare, are un singur obiectiv să arunce cu murdărie în alți unioniști, spre deliciul presei sau a „experților” afiliați PAS, PSRM, Usatîi și Șor.

Pe cei 40% din moldoveni care își doresc Unirea cu România cine îi reprezintă?

Moldovenii vor face diferența între jocurile murdare realizate de PUN și cei care luptă cu adevărat pentru Unire și schimbarea la față a Moldovei direct din Parlamentul de la București și Chișinău.