Socialiștii se mint singuri. Asociația Sociologilor și Demografilor a creat un sondaj utopic. Igor Dodon simte înfrângerea și încearcă manipularea cetățenilor

Distribuiți acest articol!

Asociația Sociologilor și Demografilor este considerată drept cea mai apropiată companie sociologică a socialiștilor și cu toate acestea, au creat un sondaj rupt de realitate. Sondajele acestora au favorizat în ultimii ani socialiștii și pe liderul lor Igor Dodon și au fost destul de departe de rezultatele alegerilor.

Igor Dodon simte înfrângerea și încearcă prin toate mijloacele să mai rupă câteva voturi prin manipularea cetățenilor cu ajutorul acestor sondaje false. Trei concurenți electorali sunt creditați cu șanse de a accede în viitorul Legislativ de către sondajul realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor, companie sociologică apropiată PSRM.

Mii de euro sunt aruncați în asemenea sondaje mincinoase, fiind adevărate mașini de spălat bani. Asemenea sondaje ar trebui să fie interzise, având în vedere că sunt comandate de unul dintre partidele aflate în cursa electorală.