Șor este un infractor ce a furat mult și a dat puțin, cât să își bată joc

Distribuiți acest articol!

Ilan Șor este un infractor de talie internațională și care se află la momentul de față fugar. Partidul său nu ar trebui să mai existe pe scena politică, dar nu vă așteptați de la niște tâlhari și hoți ca să aibă moralitate și să se retragă.

Ilan Șor face politică ca să obțină peste 5% și prin puterea politică ce o are să șantajeze guvernarea și să obțină noi și noi foloase necuvenite.

El ar trebuit extrădat și judecat pentru faptele sale grave, dar la momentul de față nu există o cale de a-l aduce acasă deoarece nimeni nu este interesat ca să facă acest lucru.

Ilan Șor a furat împreună cu prietenii săi aproape un miliard de euro și nimeni nu este tras la răspundere. Pentru că tupeul infractorilor este unul maxim Ilan Șor a spus că poate va returna o parte din banii ce au fost furați, ceea ce nu se va întâmpla niciodată.

Dar să știți că în Republica Moldova se fură anual un miliard de euro, nu s-a furat doar o singură dată.

O parte din banii furați au fost utilizați de către Ilan Șor pentru a mitui pe alegătorii din Republica Moldova. El profită de sărăcie pentru a obține voturi necurate, chiar din banii furați. Autoritățile statului nu au veriticat de unde provin acești bani și de ce se pot folosi fonduri furate pentru a mitui alegătorii.

Ilan Șor dorește să avem un stat eșuat, un stat slab, ca el să vină să mai fure câteva miliarde. În timp ce petrece timpul pe domenii luxoase din întreaga lume alegătorii săi sunt momiți cu zahăr și ulei.

Sigur că moldovenii nu simt ei în mod direct că plata miliardului se face de fapt de fiecare dintre ei.

Ilan Șor trebuie să fie eliminat de pe scena politică. Moldovenii trebuie să meargă la vot în număr mare, să ia banii de mită electorală dar să aleagă așa cum este corect, adică să îl mintă pe Șor tot așa cum Șor ia mințit pe ei.

Ilan Șor trebuie trimis la groape de gunoi a istoriei și moldovenii să își facă singuri justiția cea corectă, dacă procurorii și judecătorii nu reușesc să o facă.