Știați că 15% din parlamentarii AUR sunt români basarabeni?

Distribuiți acest articol!

Aproape 1 din 6 parlamentari ai Alianței pentru Unirea Românilor sunt moldoveni, adică români născuți și trăiți în Republica Moldova. Vorbim despre 6 persoane care sunt senatori sau deputați în parlamentul de la București. Ei fac parte din marea surpriză patriotică pregătită de români clasei politice în data de 6 decembrie.

Practic AUR este un partid patriotic românesc care de ține de cuvânt și care încă dinainte de a deveni partid parlamentar a ținut cont de faptul că Basarabia este România.

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid politic parlamentar românesc care a făcut acest gest. Celelalte partide politice nu au nici un român basarabean adus în parlamentul de la București. AUR nu este despre vorbe ci despre fapte.

AUR a făcut deja Unirea prin gestul realizat, dar nu dorește să se oprească aici, AUR s-a extins deja activitatea în Republica Moldova. În perioada următoare urmează ca parlamentarii AUR să își desfășoare activitatea în 7 din cele mai importante orașe de la est de Prut.

Cine sunt cei șase parlamentari AUR: Boris Volosatâi, Ciprian Ciubuc, Andrei Hangan, Lilian Scripnic, Andrei Busuioc, Raisa Enachi.

Moldovenii mai trebuie să știe că acești parlamentari se regăsesc și pe lista electorală de la Chișinău, iar ei sunt implicați în procesul amplu de unificare prin activitatea politică și diplomatică pe care o desfășoară în mod permanent.