SUA: O femeie a fost violată într-un tren, în prezenţa altor călători, dar nimeni nu a intervenit. „Asta spune multe despre societate”

Distribuiți acest articol!

Comandantul Timothy Bernhardt de la Departamentul de Poliţie din Upper Darby a declarat că poliţiştii au fost chemaţi miercuri seara, în jurul orei 22:00, la terminalul de pe strada 69 pentru a interveni la evenimentul care s-a petrecut într-un tren care circulaspre vest pe linia Market-Frankford, scrie ABC News.

Poliţia a fost sesizată de un angajat al Autorităţii de Transport din sud-estul Pennsylvania care se afla în zonă şi a observat că în trenul care trecea „ceva nu era în regulă” cu o femeie, a spus Bernhardt. 

Poliţiştii din cadrul SEPTA au aşteptat la următoarea oprire de unde au urcat în tren şi au găsit-o pe femeia dată dar şi pe presupusul agresor care a fost imediat arestat.

Femeia a fost dusă la spital. 

Bernhardt a afirmat că „femeia este incredibil de puternică”, şi a reuşit să furnizeze poliţiei mai multe informaţii despre atacator, pe care nu-l cunoştea dinainte.

“Este pe cale să se vindece”, a spus Bernhardt. “Sperăm că va trece peste asta.”

Întregul episod a fost surprins de o cameră de supraveghere, unde se poate observa că în tren erau şi alte persoane în acel moment.

„Erau mulţi oameni, după părerea mea, care ar fi trebuit să intervină; cineva ar fi trebuit să facă ceva. Asta spune multe despre societate; adică cine ar permite ca aşa ceva să aibă loc? Deci este îngrijorător”, a spus Bernhardt.

Fiston Ngoy, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzat de viol, agresiune indecentă gravă dar şi de alte acuzaţii conexe, potrivit datelor judiciare ale autorităţilor din Delaware. 

Bernhardt a spus că bărbatul este cunoscut atât de poliţia SEPTA, cât şi de poliţia din Upper Darby.

Documentele instanţei nu listează un avocat al apărării,

 » Read More