SURSE. DODON a cerut prietenilor de la MAI și SIS intimidarea protestatarilor AUR de la PSRM și de la el acasă

Distribuiți acest articol!

Igor Dodon s-a făcut foc și pară cu privire la faptul că autoritățile au admis ca în fața sediului PSRM și apoi în fața casei personale a fost admis un protest al partidului AUR.

Acesta ar fi tunat și fulgerat ieri după amiaza la prietenii săi din MAI și SIS și a cerut ca cei “vinovați”a să fie pedepsiți cu orice chip.

Așa că structurile statului moldovean, în loc să cerceteze de ce oamenii de la CEC si lui Igor Dodon blochează votul din diaspora s-au apucat să cerceteze și să aplice amenzi către cei care au protestat. Urmează o perioadă de intimidări pentru cei care se opun sistemului corupt politic actual.

Vă reamintim faptul că luni după amiaza a fost un protest organizat de partidele de dreapta în fața sediului CEC. Participanții au cerut creșterea numărului de secții de votare din diaspora. Ulterior simpatizanții Alianței pentru Unirea Românilor au fost în față la sediul PSRM și apoi în fața casei lui Igor Dodon, partidul și omul considerat responsabil pentru blocarea votului în diaspora.