Susținătorii AUR despre decizia CSJ: în Republica Moldova orice este posibil, justiția este controlată

Distribuiți acest articol!

Pe pagina de facebook susținătorii AUR este criticată decizia luată de CSJ și care a trimis la Curtea de Apel rejudecarea excluderii din competiția electorală a partidului AUR ca urmare a unei cerere depuse de către partidele sistemului.

Se încearcă scoaterea abuzivă din competiția electorală a partidului Alianța pentru Unirea Românilor de către celelalte partide declarate stataliste și moldovenești.

Sondajele de opinie dau partidul AUR la peste 5% cu cea mai ridicată perspectivă de creștere. Acest lucru sperie pe cei care aveau deja cărțile aranjate și erau pregătiți să facă jocurile la Chișinău după 11 iulie. AUR a încurcat scena politică:

Într-o țară normală nu ar fi trebuit să ne facem griji privind participarea în acestă campanie electorală, dar nu este cazul statului ocupat Republica Moldova, unde există un control total asupra ministerului de interne, a procuraturii și a sistemului judecătoresc.Cei care l-au aliberat pe Filat, Platon, au permis fuga lui Plahotniuc, îi țin liberi pe coruptul Igor Dodon și criminalul Vladimir Voronin, s-ar putea să producă surprize și încălcări grave ale legii.Dacă cineva își imaginează că data de 11 iulie reprezintă un capăt de linie, sau AUR se va opri în bătălia sa pentru Basarabia, se înșeală.AUR va conduce România în curând și nu vom permite ca trădătorii de țară să nu fie trași la răspundere… toți trebuie să răspundă.