Tragedie în Italia. Un avion privat românesc s-a prăbuşit pe o clădire din Milano. Toate persoanele de la bord au murit VIDEO

Distribuiți acest articol!

Un avion privat, model PC cu 12 propulsoare, cu 8 persoane la bord s-a prăbuşit în zona Via Marignano, lângă terminalul San Donato duminică, 3 octombrie. 

La faţa locului acţionează numeroase echipaje de pompieri, 118, poliţişti şi carabinieri. Salvatorii au descris imagini îngrozitoare de pe locul dezastrului.

Unii martori, care locuiau într-o clădire la aproximativ 200 de metri de locul tragediei, au spus că au auzit un zgomot ciudat şi apoi o bubuitură, s-au uitat pe fereastră şi au văzut o minge de foc.

Accidentul a avut loc lângă o staţie de metrou din zona suburbană a oraşului Milano. Clădirea peste care s-a prăbuşit aeronava era goală la acel moment, fiind în curs de renovare. Flăcări şi fum s-au degajat din clădire iar câteva vehicule parcate de-a lungul străzii au luat foc, spun martorii citaţi de Reuters, însă nu au fost raportate alte victime.

🔴 #Milano, #aereo precipitato. Prosegue l’intervento dei #vigilidelfuoco. Da notizie assunte sarebbero state 8 le persone a bordo del velivolo, 2 membri d’equipaggio e 6 passeggeri [#3ottobre 15:15] pic.twitter.com/qngzPPDsyM

— Vigili del Fuoco (@emergenzavvf) October 3, 2021

🔴 INFO – #Italie : Un avion s’est écrasé sur un immeuble de bureaux vide à #Milan (@6w_es). #Milano #MilanoCrash pic.twitter.com/n37xeEobXs

— FranceNews24 (@FranceNews24) October 3, 2021

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Read More