Un politician ucrainean a murit după ce a fost găsit inconştient într-un taxi, la Kiev

Distribuiți acest articol!

Decesul a fost pronunţat la faţa locului, în dimineaţa de vineri, 8 octombrie.

Anton Poliakov, 33 de ani, era membru al grupului parlamentar independent „Pentru viitor” după ce a fost dat afară din partidul Servitorul Poporului din partea căruia a obţinut un mandat în 2019.

„Potrivit informaţiilor preliminare ale poliţiei, bărbatului i s-a făcut rău în taxi, medicii de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze dar nu au reuşit”, arată comunicatul poliţiei.

Procuratura a transmis că Poliakov a fost găsit inconştient pe bancheta din spate a unui taxi oprit de o patrulă a poliţiei din cauza încălcării regulilor de circulaţie.

Şoferul a spus că pasagerul s-a urcat în apropierea unei staţii de autobuz din Kiev şi început să se plângă de senzaţii de greaţă.

„Bunuri, documente, un telefon mobil şi bani care se aflau în maşină au fost confiscaţi”, au anunţat procurorii care au deschis o anchetă.

Poliakov a fost exclus din partid în noiembrie 2019 pe motive etice neprecizate.

El declara atunci pentru RFE/RL că adevăratul motiv al excluderii lui fost adunarea semnăturilor pentru un vot de neîncredere împotriva procurorului general de atunci, Ruslan Ryaboshapka.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Read More