Un vlogger care face scufundări a rezolvat misterul dispariţiei unor adolescenţi despre care nu se mai ştia nimic de 21 de ani VIDEO

Distribuiți acest articol!

Erin Foster, în vârstă de 18 ani, şi Jeremy Bechtel, în vârstă de 17 ani, au dispărut pe 3 aprilie 2000, după ce au plecat de la casa lui Foster, potrivit biroului şerifului din White County, potrivit NBC News.

Membrii familiei Foster i-au dat mai multe informaţii şerifului Steve Page despre vloggerul Jeremy Beau Sides, care foloseşte sonarul şi face scufundări pentru a încerca să rezolve cazurile de persoane dispărute şi apoi postează filmele pe canalul său de YouTube.

Page l-a contactat pe Sides şi i-a cerut ajutorul în acest caz, rugându-l caute în Sparta, Tennessee, în zona autostrăzii 84, în râul Calfkiller, unde cei doi au dispărut, potrivit şerifului.

În 30 noiembrie, Sides a căutat în acea zonă şi a descoperit un vehicul, un Pontiac Grand Am ruginit, care îi aparţinuse lui Foster, scufundat în râu.

În maşină au fost găsite şi rămăşiţe umane. Investigatorii vor face teste ADN şi vor compara fişele stomatologice. Familiile lui Foster şi Bechtel au fost anunţate despre descoperire.

„Nu am cuvinte. Sunt atât de bucuros că i-am putut găsi. Sunt atât de trist că au ajuns acolo. Nu pot să cred – au trecut peste 20 de ani de când stau acolo aşteptând ca cineva să-i găsească”, a spus Sides.

„E meritul lui Jeremy că a găsit maşina. Tot ce am făcut a fost să-l îndrept în direcţia corectă, iar el a intrat în apă şi i-a găsit”, a spus Page pentru NBC News.

El a adăugat că se pare că adolescenţii au ajuns în apă din cauza unui accident, dar ancheta este în desfăşurare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook,

 » Read More