Victoria Grosu Vremeș cere președintelui Maia Sandu să intervină pentru eliminarea taxei ilegale de vamă percepută de regimul de la Tiraspol

Distribuiți acest articol!

Victoria Grosu Vremeș, candidata AUR, solicită Maiei Sandu să intervină asupra abuzului care se petrece în regiunea transnistreană și să ceară eliminarea taxei ilegale de acces sau de ieșire din această regiune.

Atunci când noi ar trebui să comemorăm pe marele poet și patriot român Mihai Eminescu, stăm la granița ilegală de pe Nistru ca să plătim TAXA DE OCUPAȚIE.
Solicit personal și în numele AUR Italia președintelui Maia Sandu să intervină asupra acestui abuz și să elimine taxa de 10 dolari de acces sau ieșire din regiunea ocupată de trupele ruse.

Cel puțin declarativ să ne ridicăm în picioare și să fim demni. Mai bine să avem o viață în libertate decât să ne aplecăm atunci când onoarea ne este încălcată. De asemenea, cerem președintelui Maia Sandu să arate că nu este Igor Dodon. Știm cu toții prea bine că interdicția aplicată ilegal patriotului român George Simion poate fi oricând ridicată, depinde numai de ea”, a declarat candidata AUR.