Victoria Grosu Vremeş: Unioniștii nu se tem de amenințări. Igor Dodon și PSRM vor dispărea în curând

Distribuiți acest articol!

Unioniștii nu se tem de amenințări. Igor Dodon și PSRM vor dispărea în curând, a declarat Victoria Grosu Vremeş, candidată AUR la alegerile din 11 iulie. Basarabeanca a reacționat la declarațiile liderului socialiștilor în care i-a amenințat și insultat public membrii Alianței pentru Unirea Românilor, dând de înțeles că ar putea recurge, inclusiv, la răfuiala fizică. 

„Am văzut reacția lui Igor Dodon la acțiunea de protest a AUR. Atenție, nu a fost o acțiune electorală ci una de protest. Noi știm foarte bine că există constrângere asupra celor de la CEC și că în realitate Igor Dodon și PSRM se află în spatele deciziei de limitare a numărului de secții de votare. Pentru ei calculul este simplu: decât 300.000 de voturi, mai bine scandal.

Am văzut în cadrul unei intervenții TV că s-au adus injurii și am simțit chiar o tentativă de amenințare fizică asupra celor care își exprimau în mod legal nemulțumirea. Autoritățile să respecte legea și să nu se lase antrenate în această bătălia electorală, respectiv să nu dea curs presiunilor la care sunt supuși pentru a acționa împotriva AUR. Nu vă subordonați acestor indivizi, ei vor dispărea în curând și voi veți rămâne cu consecințele faptelor făcute la comandă.

Acțiunea 2012 a scos în stradă zeci de mii de moldoveni(deci români), nu cred că își dorește Igor Dodon să aibă 10.000 dintre ei la poartă. Amenințările fizice se pot da în Belarus, nu în Republica Moldova”, a scris aceasta pe pagina oficială de Facebook.