[VIDEO] Cimitirul Eroilor. Dodon și Voronin și-au bătut joc de înaintașii noștri

Distribuiți acest articol!

Cimitirul Eroilor din Chișinău a ajuns o ruină, după ce a fost vândut de regimul corupt Dodon-Voronin în 2007 pentru suma de 4 milioane de euro. Buldozerele au trecut peste crucile și mormintele celor 1600 de ostași de diferite etnii, care-și dormeau somnul de veci aici, doar pentru ca acest teren să poate fi vândut cât mai repede.

Un loc sfânt al memoriei înaintașilor noștri a fost transformat într-o ruină chiar în centrul Chișinăului. Cimitirul Eroilor Români din sectorul Botanica al capitalei a fost vândut la bani mărunți de regimul corupt Dodon-Voronin. Au înstrăinat acest teren, chiar dacă aici își dorm somnul de veci peste 1600 de ostași de diferite etnii. Au scuipat peste cei care au murit cu moarte de erou și au murdărit memoria acestor ostași bravi, arată Vlad Bilețchi, președintele AUR într-un material video.

Din 11 iulie, restabilim dreptatea în Parlamentul de la Chișinău!

AUR Moldova va avea grijă să restaureze acest cimitir și să ridice la nivelul cuvenit gloria eroilor căzuți pe câmpul de luptă. „Vom anula contractul de vânzare și vom readuce acest cimitir în proprietatea statului”, subliniază Vlad Bilețchi, președintele formațiunii politice.