Vlad Bilețchi – AUR este singura forță politică pe care o puteți vota cu încrederea și certitudinea faptului că nu va face alianță de compromis și nu va vinde votul moldovenilor

Distribuiți acest articol!

Vlad Bilețchi, liderul AUR, a anunțat că Caravana AUR a ajuns, sâmbătă, în cel mai nord punct al Republicii Moldova, în localitatea Năslavcea. Ultimele două săptămâni din aceste alegeri electorale vor cuprind foartă multă energie, iar din acest motiv, Vlad Bilețchi are un mesaj pentru toți cetățenii din Republica Moldova, dar și din afara acesteia.

“Pentru că suntem buni creștini și promovăm biserica, suntem astăzi aici, (nr. sâmbătă) în curtea unui locaș sfânt, unde ne plecăm capetele și cerem iertare pentru greșelile pe care le-am făcut cu voia sau fără voia noastră. Vreau să spun că Caravana AUR va continua să străbată, localitate cu localitate, casă cu casă și om cu om, până vom epuiza toată energia și toată resursa noastră umană.

Până pe 11 Iulie, toată lumea trebuie să știe că în Republica Moldova există un singur partid pe cele două maluri de Prut, un partid care își propune foarte clar să realizeze unitatea neamului românesc și să aducă în Republica Moldova bunăstarea, justiția și demnitatea națională.

Ultimele două săptămâni din campania electorală vor avea foarte multă energie, iar din acest motiv îi îndemn pe toți cetățenii acestui popor să distribuie toate postările și toate clipurile video. Acum este momentul să punem umărul la treabă și să ne ajutăm să ajungem la fiecare cetățean al Republicii Moldova.

Trebuie să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor populației Republicii Moldova, care are nevoie acum mai mult ca niciodată, de politicieni curajoși, puternici și onești. Acești politicieni trebuie să spună lucrurilor pe nume, nu să spună ce le convine unora.

Noi, AUR, ne asumăm foarte clar și fără echivoc, un mesaj național. Suntem moldoveni, suntem parte intregrantă a națiunii române și nu există nici o perspectivă a Republicii Moldova în integritatea Uniunii Europene, ocolind cumva România. AUR este singura forță politică pe care o puteți vota cu încrederea și certitudinea faptul că nu va face alianță de compromis, că nu va vinde, nu va concesiuna votul moldovenilor pentru socialiști, comuniști sau pentru orice clasă politică veche.”, afirmă Vlad Bilețchi de la Năslavcea.