Vlad Bilețchi – AUR nu este un partid de unică folosință și ne dorim să construim o forță autentică în Republica Moldova. Vă așteptăm să consolidăm echipa

Distribuiți acest articol!

Vlad Bilețchi, liderul AUR, a vorbit într-un live pe Facebook despre obiectivele pe care AUR le-a atins în alegerile parlamentare anticipate. Principalul obiectiv a fost ca socialiștii, comuniștii și alții care au intenții ascunse să nu ajungă în niciun caz la guvernare și la putere. Lupta AUR nu se oprește aici și trebuie să construim cea mai mare structură patriotică din Republica Moldova, susține Vlad Bilețchi.

“Avem nevoie să luăm legătura cu toți cei aproape 8000 de oameni care ne-au susținut în cadrul acestor alegeri parlamentare. Acești oamenii sunt piatra de temelie cu care vrem să pornim și să construim cea mai puternică și rezistentă structură pentru neamul nostru românesc. Vă așteptăm alături de noi din toate localitățile și raioanele Republicii Moldova pentru a fi puternici și a consolida echipa.

Pentru a vă înscrie este necesar ca oamenii care vor să lupte în continuare pentru idealurile noastre trebuie să se înscrie pe partidulaur.md și să completeze formularul de adeziune. Trebuie să luăm legătura cu dumneavoastră pentru a trasa un plan pentru viitoarele alegeri. AUR nu este un partid de unică folosință și ne dorim să construim o forță autentică în Republica Moldova.

Am avut la dispoziție doar o lună și jumătate pentru a participa în cadrul acestor alegeri parlamentare și considerăm că am reușit să facem foarte mult. Am reușit să ridicăm gradul de unitate al unioniștilor și am reușit să strângem rândul celor 4 partide unioniste. Am dus o campanie intensă, o campanie electorală vizibilă, astfel încât foarte mulți oameni din Republica Moldova, dar și diaspora, ne cunosc și ne salută pe stradă.”, afirmă Vlad Bilețchi pe Facebook.