Vlad Bilețchi: Caravana AUR străbate raioanele Republicii Moldova pentru pentru a promova Unirea şi valorile naţionale româneşti

Distribuiți acest articol!

Caravana AUR străbate raioanele Republicii Moldova pentru pentru a promova Unirea şi valorile naţionale româneşti, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AUR, pentru a contracara acuzațiile venite din partea adversarilor politici de la Chișinău. El a mai spus că „votul dat pentru partidul AUR nu este pentru noi, este pentru copiii și familiile noastre”.

„Noi știm exact care este adevărul și cum stau lucrurile în Republica Moldova. Până și rușii, găgăuzii sau ucrainenii din Moldova afirmă că moldovenii sunt români. Oamenii care ajung la putere uită datorită cui au ajuns acolo. Nu este meritul lor că au ajuns deputați, ci este meritul oamenilor care l-au votat.

Oamenii știu foarte bine că fiecare televiziune are un proprietar politic. Și dreapta și stânga au proprietari politici și niciunul nu spune lucrurilor pe nume, ci trage un pic spre partea lui. Eu am rămas uimit cum Președintele Maia Sandu l-a felicitat pe Putin de ziua lui, dar nu a putut să zică nimic despre Eminescu. Eu de când sunt mic urmăresc politica și sunt foarte pasionat. Văd cum se repetă pe aceeași roată, iar și iar, Moldova fără comuniști și Moldova fără Voronin. Noi atenționăm că cu voturile bine intenționate ale oamenilor în Parlament ar putea ajunge niște draci. Drumul în Iad este pavat cu intenții bune”, a spus Vlad Bilețchi în Carabetovca, raionul Basarabeasca.