Vlad Bilețchi(AUR) a cerut Maiei Sandu convocarea CSAT: se întâmplă ceva la graniță

Distribuiți acest articol!

Vlat Bilețchi acuză regimul separatist că introduce a nouă taxă pentru transportul de tonaj din Republica Moldova, exact în timpul campaniei electorale, fiind înțeleși cu Dodon și Voronin, cu indicații din Rusia – ei scumpesc totul: gaz, energie, petrol, taxe, orice. Tiraspolul a pus taxe de 20 de ori mai mari.

“Astăzi, așa-zisele nerecunoscutele autorități din republica auto proclamată nistriană au declarat că vor scumpi taxele pentru toate camioanele care vin din Republica Moldova și transportă. La fiecare cursă, șoferii noștri trebuie să plătească această taxă abuzivă. Asta înseamnă că fiecare produs pe care acești oameni îl transportă se va scumpi.

“O taxă ce costa 480 de lei pe lună, a ajuns să coste 190 de lei la fiecare rută. Un șofer de camion scoate bani grei din buzunar dacă are câteva zeci de drumuri pe lună în această regiune. Scopul: de frică și deznădejde să-i Votăm pe ei, ca să coboare în jos prețurile!

Maia Sandu trebuie să iasă și să ia atitudine. această graniță nu există și nu este recunoscută de nimeni. Moldovenii sunt furați de fiecare dată la intrarea în acest regim separatist. Maia Sandu să ceară Titaspolului eliminarea taxei ilegale puse de azi.” afirmă Vlad Bilețchi.