Vlad Bilețchi(AUR) – de la Giurgiulești: În 1992, bravii noștri moldoveni au luat arma în mână și au mers să apere Republica Moldova de cotropitori”

Distribuiți acest articol!

Caravana AUR a ajuns în Giurgiulești. Vlad Bilețchi confirmă că AUR va merge în toate cele 4 puncte cardinale, Giugiulești, Naslavcea, Criva și Palanca. Caravana AUR va putea fi văzută în fiecare localitate din Basarabia, după cum spune liderul AUR, Vlad Bilețchi.

“Vom ajunge să străbatem Republica Moldova de la Nord la Sud și de la Est la Vest. Caravana AUR este la punctul de trecere a frontierei de la Giurgiulești. Astăzi este o zi importantă pentru noi, deoarece în anul 1992, pe 19 Iunie până pe 22 Iunie s-au dus cele mai dure lupte pe Nistru, în războiul de apărare a integrității teritoriale a Republicii Moldova și a suveranității. Bravii noștri moldoveni au luat arma în mână și au mers să apere Republica Moldova de cotropitori.

Parlamentarii AUR din România au venit cu un proiect de lege de a pune sub semnul egalității veteranii din România și cei din Republica Moldova. Acest proiect de lege este pentru ca și ai noștri bravi patrioți să poată beneficia de toate garanțiile și ajutorul lunar pentru actele de eroism și sacrificiu pe care le-au făcut pentru România și Republica Moldova.” susține Vlad Bilețchi de la Giurgiulești.