Vlad Bilețchi(AUR), mesaj de înălțare: cei care ardeau icoane astăzi le sărută, alții promovează o globalizare excesivă și agresivă

Distribuiți acest articol!

Astăzi poporul român marchează Înălțarea Domnului dar și Ziua Eroilor Neamului Românesc, cei care s-au jerfit pentru o ca România să fie liberă, independetă și întreagă.

“Astăzi există o nouă credință, aceea a globalizării excesive și agresive. Ei încearcă să învinuiască biserica de toate relele de pe pământ, încearcă să desprindă toată valorile frumoase, credința, spiritualitatea și educația de biserică. Ei nu vor reuși acest lucru deoarece pentru noi biserica și credință nu înseamnă doar icoane și clădiri ci un sentiment profund de apartenență la neam, un sentiment profund de credință. Aceste organizații sunt oculte și pun preț doar pe bani și pe obiecte, ei doresc să ne rupă legăturile noastre puternice de neam, de credință și de familie.

Pe cealaltă parte încearcă același lucru reprezentanții celor care au distrus biserica. Cei care mai ieri ardeau icoane și ardeau biserici, astăzi le sărută, fiind în realitate doar niște iude care se vând pe bani mărunți nu doar țara, dar și întreaga noastră credință.


Structuri organizate și extrem de bine plătite atât din interior cât și din afară primesc însărcinări clare de a distruge orice fel de credință și de spiritualitate. Scopul lor este să inoculeze ideea că nu avem nevoie de ele, că sunt lucruri depășite.

Oricare dintre noi își începe viața cu un botez, își unește destinul printr-o cununie și merge la odihnă printr-o slujbă de înmormântare” a declarat Vlad Bilețchi într-o postare video realizată pe pagina sa de socializare.

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid politic românesc și patriotic.