Vlad Bilețchi(AUR): “Socialiștii, în frunte cu Dodon, se pregătesc să sancționeze partidul AUR pentru patriotism. AUR nu cedează și vom lupta până la capăt!”

Distribuiți acest articol!

Vlad Bilețchi este la Monumentul celor Deportați, acolo unde a dat jos afișul ofensator al socialiștilor. Acum, socialiștii în frunte cu Dodon amenință partidul AUR cu amenzi și pedepse pentru patriotism.

“Exact aici, în fața Gării Feroviare, de unde au fost deportați bunicii noștri de cei care au venit pe acest pământ cu secere și ciocan sau cu steluța roșie socialistă, a fost construit un monument pentru a nu fi dați uitări oamenii care au avut de suferit după aceste regimuri totalitare. Vladimir Voronin, Igor Dodon și toți cei de la guvernare sunt mânjiți cu sângele acestor oameni deportați. Pentru bani murdari de la Moscova și-au vândut neamul și istoria fără nicio jenă.

Zilele trecute, socialiștii și comuniștii au adus în fața monumentului un camion ce avea afișat secera și ciocanul. Dacă vor mai pune aici acel afiș, îl vom rupe și îl vom da jos din nou pentru că noi acceptăm asemenea insulte. Și-au bătut suficient joc cu cele mai mari pancarde în cele mai înalte clădiri din oraș.

Recent, publicația germană BILD a făcut publică investigația prin care demonstreză că Federația Rusă îi finanțează pe Dodon și Voronin cu 11 milioane de euro pentru a ajunge la putere.

Suntem conviși că CEC, care este condusă în mare parte de socialiști, vor permite și vor încuraja sancționarea noastră pentru că tot ce este patriotic în această Republică se sancționează. Trădarea a continuat și la intrarea în regiunea separatistă Transnistria, acolo unde Dodon voia să dea medalii celor care au atacat Republica Moldova și au împușcat moldoveni în 1992″, susține Vlad Bilețchi de la Monumentul celor Deportați.